• Imprimeix

Formulari d'inscripció

Jornada: La gestió del risc d'inundacions a Catalunya

Jornada dirigida als tècnics responsables de les administracions locals i supramunicipals en la gestió del risc, la planificació territorial i la redacció de plans d’actuació municipal i plans urbanístics, per tal de donar a conèixer els últims avenços/normativa en la planificació, la gestió d’avingudes i els sistemes d’alerta primerenca.

 

En aquest formulari podeu realitzar la vostra inscripció a la jornada.

Dia: 24 de gener de 2019

Horari: 9:00h - 14:00h

Lloc: Barcelona. Balmes 132-134, Auditori (UPF)

Inscripcions: Gratuïtes, obligatòries i limitades. (150 places)

Programa:  Programa detallat

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Dades d'inscripció

Informació bàsica sobre protecció de dades 

Identificació del tractament: Sessions informatives.
Responsable del tractament: Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya, Provença 204, 08036 Barcelona. Més informació a la pàgina web de l’ACA.
Finalitat: donar a conèixer als municipis i altres administracions la gestió del risc d'inundacions a Catalunya.  
Legitimació: missió realitzada en interès públic i consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: les dades únicament es podran utilitzar per a les finalitats de cessió de les exposicions itinerants exposades en aquest full de consentiment.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Agència Catalana de l’Aigua via formulari web. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
Departament/s: Agència Catalana de l’Aigua, Departament de Territori i Sostenibilitat.