• Imprimeix

L'ACA posa a informació pública el projecte per a millorar el sanejament de Maçanet de Cabrenys, a l'Alt Empordà

Torna
Divendres, 07 de desembre de 2018
 
  • Amb un pressupost de 3,8 milions d’euros, es preveu construir una nova planta depuradora per sanejar les aigües residuals del nucli de la Casanova
 
 
  • L’estació tindrà una capacitat per tractar 300 m3/dia, adequant-se a les necessitats de sanejament actuals i futures
 
 
Ubicació de la planta i traçat dels col·lectors en alta.

Ubicació de la planta i traçat dels col·lectors en alta.

L’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) ha posat a informació pública el projecte per a millorar el sanejament de Maçanet de Cabrenys, a l’Alt Empordà, mitjançant la construcció d’una planta depuradora i els col·lectors en alta per sanejar les aigües residuals del nucli de la Casanova.
 

El projecte estarà a informació pública fins a finals de desembre i es podrà consultar presencialment a les seus de l’ACA de Barcelona i Girona, a l’Ajuntament de Maçanet de Cabrenys i també per via telemàtica.

 
Les actuacions previstes, que contemplen una inversió de 3,8 milions d’euros, consistiran en la construcció d’un col·lector general i d’una depuradora biològica amb aeració prolongada amb reducció de nutrients, que també disposarà d’un pou de gruixuts, d’un pretractament i d’un sistema de rizocompostatge per tractar els fangs generats.
 
El col·lector en alta, encarregat de recollir les aigües residuals del nucli de la Casanova i transportar-los fins a la planta, transcorrerà de manera paral·lela a la riera de Fraussa.