• Imprimeix

Els Mossos d'Esquadra localitzen dos camions amb la mateixa placa de matrícula a Barcelona

Torna
Dimarts, 07 d'agost de 2018
 
· El propietari dels camions te una empresa dedicada al transport de mercaderies
 
. El conductor del vehicle amb plaques falsificades i el propietari de l’empresa van quedar denunciats per un delicte de falsificació de document públic

 

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i Documentació (GRD) de la Divisió de Trànsit van localitzar el passat dia 3 d’agost a la Zona Franca de Barcelona, dos camions que estaven disposats per ser carregats i que duien la mateixa placa de matrícula.
 
L’actuació policial va tenir lloc després que un ciutadà va donar l’avís a la policia sobre que hi podria haver algun tipus d’incidència amb dos vehicles que havia vist i tots dos eren portadors de la mateixa placa de matrícula.
 
Agents del GRD de la Divisió de Trànsit es van adreçar a la zona i van localitzar dos vehicles de la mateixa marca i model, estacionats al moll de càrrega d’una empresa logística de la Zona Franca.
 
Els agents van constatar que un dels vehicles portava la placa de matrícula totalment coberta per un drap, el qual n’impedia la seva lectura, motiu pel qual es van adreçar als conductors i els van identificar.
 
Un cop identificats,  els agents van retirar el drap i van comprovar que els dos vehicles portaven la mateixa placa de matrícula.
 
Els dos vehicles van ser intervinguts i el conductor del vehicle amb matrícula falsa, juntament amb el propietari de l’empresa van ser denunciats per falsificació de document públic.
 
L’empresari, un home de nacionalitat espanyola, disposa de vuit vehicles lleugers destinats al transport de mercaderies. El vehicle que va falsificar no tenia contractada l’assegurança obligatòria de responsabilitat civil ni disposava d’autorització de transports, i per aquest motiu l’empresari va decidir col·locar les
 
 
plaques de matrícula del vehicle que tenia la documentació en regla en l’altre vehicle.
 
 
Àrea de Comunicació
Barcelona, 7 d'agost de 2018

Més informació