• Imprimeix

Bones pràctiques en sanejament

L'activitat de les persones dins tots els sectors i àmbits de la societat genera tot tipus de residus que són conseqüència dels hàbits de consum que tenim. Des de l'Agència Catalana de l'Aigua volem posar èmfasi en identificar tots aquells hàbits o conductes que cal evitar per minimitzar l'impacte que els residus generen sobre el medi i sobretot en la gestió de l'aigua.

El tractament de depuració pel qual ha de passar l'aigua un cop arriba bruta a les depuradores pot ser molt dificultós i costós si des de bon inici no fem una bona gestió dels residus a les llars, a les indústries, a les oficines, als centres, etc. 

Campanya SOS AIGUA!

L’ACA posa en marxa la campanya SOS AIGUA! amb les etiquetes #SOSaigua#SOSwc,  #SOSaiguera . L’objectiu és demanar la corresponsabilitat i la implicació activa de la ciutadania en l’estalvi d’aigua i la bona gestió dels residus en origen, per avançar cap a una societat més informada, conscienciada i respectuosa amb el medi ambient i la gestió de l'aigua. SOS: ajuda’ns a fer viral la campanya!