• Imprimeix

Formulari: Inscripció per rebre informació

Si vols participar activament en temes vinculats amb l’aigua o rebre informació periòdica de les notícies o accions més importants vinculades amb la gestió dels ecosistemes fluvials omple aquest formulari.

Els camps marcats amb * són obligatoris.
Caracterització de l'usuari


Dades de contacte
Àmbits d'interès

Autorització
*
*

Informació bàsica de protecció de dades personals (Comunicació, Participació Ciutadana, Protocol i Relacions Institucionals)

Identificació del tractament: Processos participatius del PGDCFC i agenda de l'aigua de Catalunya.
Responsable del tractament: Agència Catalana de l’Aigua de la Generalitat de Catalunya, Provença 204, 08036 Barcelona. Més informació a la pàgina web de l’ACA.
Finalitat: mantenir la relació institucional, de comunicació i d’informació sobre els processos de participació ciutadana que promou l’Agència Catalana de l’Aigua amb l’objectiu de facilitar el debat i la participació al voltant de les polítiques de l’aigua a Catalunya, així com també per a la difusió dels actes de caràcter institucional i de l’agenda d’activitats que promou l’ACA o bé que organitza en col·laboració amb les entitats i altres agents o  instàncies de l’administració.
Legitimació: consentiment de la persona interessada. La persona interessada pot retirar el consentiment en qualsevol moment.
Destinataris: les dades únicament es podran utilitzar per a les finalitats de participació i difusió de les activitats  i processos de participació ciutadana de l’ACA exposades en aquest full de consentiment.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament i sol·licitud de limitació, presentant un escrit adreçat a l’Agència Catalana de l’Aigua via formulari web. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.
Departament/s: Agència Catalana de l’Aigua, Departament de Territori i Sostenibilitat.